Zonnepanelen Tilburg

Wil je zonnepanelen laten leggen in Tilburg? Zonnepanelen zijn de basis van elk zonnestroomsysteem. Daarom vinden wij het belangrijk om u kwalitatieve panelen aan te bieden. Wilt u zonnepanelen in Tilburg? Ontdek wat alfazon voor u kan betekenen.

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

zonnepanelen tilburg zonnepanelen den bosch

Zonnepanelen Tilburg: op naar een duurzame stad

Tilburg werkt hard aan het verduurzamen van de stad. De gemeente is actief bezig met meer groen in de stad – waaronder groene daken – en het beter benutten van natuurlijke energiebronnen. In een stad is de zon een goede natuurlijke energiebron. Wij zijn dan ook trots dat we door middel van het leggen van zonnepanelen in Tilburg bij kunnen dragen aan de doelstellingen voor een groenere stad. Dus bent u op zoek naar een groen dak, elektrische laadpaal voor thuis of zonnepanelen in Tilburg? Wij staan voor u klaar!

Zonnepanelen in Tilburg: hier moet u rekening mee houden

Alfazon is ervan overtuigd dat er meer energie uit de daken in Tilburg gehaald kan worden. In een stad vraagt dit om andere aandachtspunten dan in een dorp. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hoge gebouwen die op een bepaald moment van de dag de zon wegnemen, maar ook een kleinere dakoppervlakte in het centrum van de stad. Alfazon heeft de kennis en expertise op dit gebied en weet precies waar en hoe de zonnepanelen het meeste opleveren.

Uw eigen zonnepanelen in Tilburg

Veel tevreden klanten van alfazon gingen u al voor in de aanschaf en montage van zonnepanelen. Wij helpen onze klanten met vakkundig advies op maat en professioneel en deskundig geïnstalleerde zonnepanelen. Bent u op zoek bent naar zonnepanelen in Tilburg? Wij helpen u graag en staan u bij met raad en daad.

Bijdragen én besparen met zonnepanelen

Duurzaamheid speelt zoals gezegd een belangrijke rol in de gemeente Tilburg. Heb je nu nog geen zonnepanelen maar zou je wel graag over willen stappen? Dan lever je een significante bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de stad én aan je eigen portemonnee. Want Tilburgers met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks minder CO2 wordt uitgestoten en besparen op hun energierekening. Wilt u dat ook? Wij helpen u graag.

Kies voor zekerheid

Kiest u voor alfazon, dan kiest u voor zekerheid. We bieden op onze zonnepanelen:

  • minimaal 10 jaar fabrieksgarantie
  • minimaal 25 jaar vermogensgarantie
  • uitgebreide en persoonlijke service en dienstverlening

Wat kunt u besparen met zonnepanelen in Tilburg?

Bent u benieuwd wat u met uw zonnepanelen kunt besparen? Bekijk het rekenvoorbeeld.

Heeft u vragen? Bel gerust 0800 2532 966 of neem contact op via onze website.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ga naar de bovenkant