Zappi laadstation

Bent u op zoek naar een slimme en duurzame manier om uw elektrische auto op te laden? Wij hebben de oplossing voor u. Het Zappi laadstation voldoet aan al uw oplaadbehoeften. U kunt uw auto met netstroom of zonne-energie opladen. 

Zappi laadstation en zonnepanelen

Een van de grootste voordelen van het Zappi laadstation is dat het de opbrengst van uw investering in zonnepanelen en elektrische auto verhoogt. Door naadloos te integreren met uw (wellicht al bestaande) zonnepanelen, kunt u maximaal gebruikmaken van zonne-energie voor het opladen van uw auto. Dit vermindert niet alleen uw afhankelijkheid van netstroom, maar verlaagt ook de operationele kosten.

Stelt u zich eens voor dat u uw elektrische voertuig gratis thuis kunt opladen! Dankzij de technologie van Zappi kunt u de kracht van de zon benutten om uw EV op te laden zonder extra kosten. Door het gebruik van zonne-energie te optimaliseren, zorgt Zappi ervoor dat uw elektrische voertuig opgeladen en klaar is om de weg op te gaan. En u bent ook nog eens milieubewust bezig!

Eenvoud en gebruiksvriendelijk

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan centraal in het ontwerp de Zappi laadpaal. Het overzichtelijke installatieproces maakt het uiterst eenvoudig voor gebruikers om snel aan de slag te gaan. 

Met een laadcapaciteit van maximaal 22 kW heeft Zappi indrukwekkende laadsnelheden. Hierdoor kunt u uw auto in slechts een paar uur volledig opladen. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Samen naar een duurzamere wereld.