U bent hier:Home/Waarom alfazon

Waarom alfazon

alfazon biedt diverse oplossingen voor wat betreft het opwekken en leveren van duurzame energie. De wensen en mogelijkheden zijn per situatie verschillend. Wij passen ons hier graag op aan.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Duurzame energie

Duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte leveren geen luchtvervuiling en weinig co2 uitstoot. Als energie wordt opgewekt uit deze bronnen die niet op kunnen raken spreekt men van duurzame energieopwekking. Zonne-energie bereikt de aarde in de vorm van licht en warmte. Fotovoltaische cellen worden op een zonnepaneel geplaatst en zetten dit zonlicht om in elektriciteit (gelijkstroom) en deze wordt in de omvormer omgezet naar bruikbare stroom voor in huis(wisselstroom).

Rendement

Door technologische vooruitgang is de opbrengst van een zonnesysteem de afgelopen jaren flink gestegen, daarentegen is de kostprijs gedaald wat de aanschaf van zonnepanelen steeds interessanter maakt. De terugverdientijd van een zonnesysteem ligt nu ongeveer op 5 jaar, een echte win win situatie dus, duurzaam en flink besparen op uw energierekening.

Heef u het alfazon rekenvoorbeeld al bekeken?

Garantie

alfazon werkt uitsluitend met A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers.

  • Jinko PV panelen 25 jaar vermogensgarantie en 12 jaar fabrieksgarantie
  • Trina PV panelen 25 jaar vermogensgarantie en 12 jaar fabrieksgarantie
  • Sonnenstromfabrik PV panelen 30 jaar vermogensgarantie en 30 jaar fabrieksgarantie
  • GoodWe omvormer DNS series 10 jaar fabrieksgarantie
  • Solaredge omvormer 12 jaar fabrieksgarantie
  • SMA omvormer 5 jaar fabrieksgarantie
  • Solaredge optimizers 25 jaar fabrieksgarantie
  • Esdec montagesysteem schuin dak 25 jaar fabrieksgarantie
  • Esdec montagesysteem plat dak 20 jaar fabrieksgarantie

Indien gewenst kan tegen een meerprijs de garantie op een omvormer worden verlengd tot 10, 15 of 20 jaar. Op montage en plaatsing standaard 10 jaar garantie.

Een beter milieu

De zonnepanelen die alfazon het meest gebruikt zijn van de merken Jinkosolar en Trinasolar, beide bedrijven scoren uitstekend(2018-19 zelfs nummer 1 en 2) op de solarscorecard van the silicon valley toxics coalition. Deze organisatie kent scores toe aan zonnepaneelfabrikanten op het gebied van duurzaamheid, recycling, milieu en veiligheid van de werknemers.

Zonnepanelen  huren

Zonnepanelen huren is perfect voor een ieder die graag mee wil werken aan de energie transitie en tegelijkertijd graag wil besparen op de energierekening. Het grootste voordeel van zonnepanelen huren is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En na 10 jaar wordt het kosteloos uw eigendom. Na oplevering van het zonnesysteem bespaar je al op je energierekening. Met die besparing betaal je de maandelijkse huur van de zonnepanelen. Deze huur bestaat onder andere uit afschrijving van, onderhoud van, garantie op en verzekering van het systeem. Doordat wij het systeem over een periode van 10 jaar afschrijven, is het na tien jaar mogelijk om het kosteloos aan u over te dragen. U kunt hierna nog lange tijd genieten van uw systeem.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ik wil aan de slag
Ga naar de bovenkant