Update coronavirus

Maandag 14 december 2020 heeft onze minister-president Mark Rutte een persconferentie gehouden met de boodschap dat Nederland helaas in lockdown gaat voor minstens 5 weken, dus tot en met dinsdag 19 januari 2021.
Graag stellen wij u op de hoogte van hoe wij nu te werk zullen gaan met betrekking tot het plaatsen van zonne-systemen en het vooraf bezichtigen op uw locatie:

  • Het installeren en aansluiten van zonnestroom-systemen kunnen wij gelukkig nog steeds blijven uitvoeren, uitgaande van de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de regels van de overheid. Daarnaast volgen wij waar mogelijk het protocol Samen Veilig Doorwerken, opgesteld door Techniek Nederland.
  • U kunt nu dus nog gerust een offerteaanvraag bij ons doen voor uw eigen zonnestroom-systeem! Bij een bezichtiging komt er maar een medewerker naar uw locatie.
  • Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden om maximaal 3 monteurs op uw locatie in te zetten.
  • Als uw installatie meer dan 2 monteurs nodig heeft zorgen wij dat maximaal 2 monteurs binnen in uw woning bezig zijn (kabeltraject en groepenverdeler). De andere monteur(s) zullen dan buiten de zonnepanelen installeren.
  • Wij stellen het op prijs als er zo min mogelijk mensen (uit één huishouden) aanwezig zullen zijn op de dag van installatie en bezichtiging.
  • Indien gewenst dragen onze monteurs een mondkapje en handschoenen tijdens de installatie binnenshuis. Wij vragen u om 1,5 meter afstand te houden van onze werknemers. Uiteraard houden onze werknemers ook gepaste afstand tot u en uw gezinsleden.

Voor informatie over de maatregelen om verspreiding te voorkomen verwijzen we u door naar www.rivm.nl.

Als u klachten heeft zoals; koorts, loopneus, keelpijn, hoesten etc. neemt u dan a.u.b. contact op met de GGD om u te laten testen. Daarna verzoeken wij u vriendelijk om z.s.m. met ons contact op te nemen om de installatie te verplaatsen.

Mocht u nog twijfels hebben of geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact op, wij zullen voor u klaar staan.

Blijf gezond en namens het gehele team van alfazon toch hele fijne feestdagen gewenst!