Renteloos lenen bij het Nationaal Warmtefonds

Renteloos lenen bij het Nationaal Warmtefonds

Met je eigen zonnepanelen wek je zelf energie op. Goed voor het milieu én de portemonnee. De overheid stimuleert het duurzaam opwekken van energie. Zij vinden – net als wij – dat duurzame energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Ook voor huishoudens die het financieel gezien wat minder breed hebben. Wil jij nieuwe zonnepanelen aanschaffen? Je kunt nu renteloos lenen bij het Nationaal Warmtefonds.

Wat is het Nationaal Warmtefonds?

Het Nationaal Warmtefonds is in 2013 in opdracht van het Rijk opgericht. Het doel van dit fonds is om het voor iedere huiseigenaar mogelijk te maken om zijn of haar huis te verduurzamen. Een betaalbare en laagdrempelige financiering moet hierbij helpen. Het renteloos kunnen lenen voor mensen met een kleinere beurs is een goede stap in de verwezenlijking van deze ambitie. (Bron: Nationaal Warmtefonds)

Kun jij renteloos lenen bij het Warmtefonds?

Vanaf 1 november 2022 is het mogelijk om renteloos te lenen voor het aanschaffen van zonnepanelen. Dit geldt echter niet voor alle huishoudens. Het verzamelinkomen van het huishouden is hierin leidend. Ligt jullie verzamelinkomen onder de € 45.014? Dan kom je voor deze regeling in aanmerking. Op deze manier kun je jouw energierekening verlagen én je huis verduurzamen. (Bron: Rijksoverheid)

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Samen naar een duurzamere wereld.

Ga naar de bovenkant