PV Magazine award winnaars 2020

PV Magazine award winnaars 2020

De winnaars van de 2020 awards zijn afkomstig van bedrijven in China, Europa, Israël en Australië, wat aantoont dat innovatie binnen de steeds mondialere zonne-energie-industrie overal ter wereld plaatsvindt. En onder de winnaars zitten ook een aantal producenten die wij ook leveren.
Om de prijswinnaars te selecteren, verzamelde pv magazine zes deskundige jury’s, met vertegenwoordigers uit de hele wereld van zonne-energie. Deze onafhankelijke juryleden – brancheanalisten, technologen, onderzoekers en insiders uit de branche – brengen een schat aan ervaring en nauw contact met fabrikanten en projectontwikkelaars in voor het proces.

JinkoSolar wint voor de PV Magazine Award 2020
JinkoSolar heeft de PV magazine award 2020 in de categorie Module gewonnen voor zijn Tiger monofacial module. De jury heeft de Tiger monofaciale module van Jinko erkend vanwege zijn uitgebreide prestatiekwaliteit met zijn TR-technologie. “De technologie is echt innovatief en kan op allerlei verschillende cellen worden toegepast.”, aldus jurylid Jay Lin. Alfazon levert momenteel de 350 Wp Full Black versie van dit type.

SolarEdge wint de prijs van het PV Magazine in de categorie omvormers
SolarEdge wint de PV magazine award 2020 voor de Energy Hub omvormer in de omvormercategorie. Met dit product heeft SolarEdge een allesomvattende oplossing geboden om belastingen te regelen, netondersteuning, slim opladen van elektrische voertuigen en een leven met de zekerheid van back-upstroom te bieden. “Het biedt een behoorlijk uitgebreide reeks functies, waarmee de ladingen en apparaten worden bediend, maar ook elektrische voertuigen”, zegt jurylid Jenya Meydbray. “De 2,0 DC / AC-verhouding is ook erg goed in termen van DC-opslag, vooral met die power optimizers.” Van Solaredge kan alfazon het hele spectrum leveren.

Ga naar de bovenkant