U bent hier:Home/Onze diensten/Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de basis van elk zonnestroomsysteem. Daarom vinden wij het belangrijk om u kwalitatieve panelen aan te bieden. Ontdek wat alfazon voor u kan betekenen.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Overweegt u te starten met zonnepanelen?

Uiteraard zijn zonnepanelen de basis van elk zonnestroomsysteem. Daarom vinden wij het ook belangrijk om u goede panelen aan te kunnen bieden.

Als u bij ons zonnepanelen koopt kunt u ervan uitgaan dat dit betrouwbare fabrikanten zijn die veilige en goed werkende PV-panelen produceren.
Zo is onlangs ons Jinkosolar 350 Wp paneel in een internationale test uitgeroepen tot beste en efficiëntste paneel van het jaar 2020. Zie voor meer informatie in ons kenniscentrum.

Alle panelen in ons assortiment hebben minimaal 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogens/opbrengstgarantie. Mocht u een glas/glas paneel willen hebben, dan kunnen we u het Sonnenstromfabrik paneel aanbieden. Dit paneel wordt in Duitsland gemaakt en heeft op alles 30 jaar garantie.

Bekijk onze 2 rekenvoorbeelden. U kunt hieruit een idee krijgen van de kosten van uw systeem en daarnaast hoe snel u het systeem kunt terugverdienen. Positief voor u is dat de huidige salderingsregeling nog in ieder geval doorloopt tot 1 januari 2023 en dat het wetsvoorstel om deze regeling af te schaffen inmiddels controversieel verklaart is geworden. Dat betekent dat een volgend kabinet erover moet gaan beslissen en een aantal partijen had er al bezwaar tegen.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ik wil aan de slag
Ga naar de bovenkant