U bent hier:Home/Onze diensten/Zappi laadstations voor auto’s

Zappi laadstations voor auto’s

Uw auto voordelig laden? Kies dan voor uw eigen EV laadstation. Alfazon is dealer van de Zappi, een van de meest uitgebreide EV laders op de Nederlandse markt. De Zappi is geschikt voor alle elektrische voertuigen.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Zorgeloos uw auto opladen

Uw auto voordelig laden? Kies dan voor uw eigen EV laadstation. Alfazon is dealer van de Zappi, een van de meest uitgebreide EV laders op de Nederlandse markt. De Zappi is geschikt voor alle elektrische voertuigen. Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting en het type lader in uw auto plaatsen wij een 1-fase of 3-fase laadstation. Met de 3-fase versie laadt u uw auto met maximaal 22kW. Na 1 uur laden kunt u dan gemiddeld weer 110km rijden. De 1-fase Zappi laadt tot maximaal 7,4kW.

Alfazon regelt uw laadpaal standaard en zonder extra kosten in met load-balancing. Dat betekent dat de laadstroom naar uw auto altijd maximaal is en automatisch wordt aangepast op basis van de beschikbare hoeveelheid stroom in uw installatie. Schijnt de zon en produceren uw zonnepanelen veel stroom? Dan kan uw auto sneller laden. En als ’s avonds de wasmachine en droger aan staan en u aan het koken bent? Geen probleem, het laadstation past de stroom aan en uw auto laadt even wat langzamer.

De Zappi is naar keuze verkrijgbaar met of zonder vaste kabel (van 6,5 meter). Ook heeft u keuze uit een witte of een zwarte afwerking.
Optioneel zijn diverse accessoires beschikbaar, bijvoorbeeld om de Zappi te koppelen aan het internet.

De Zappi is verkrijgbaar vanaf € 849 inclusief BTW, exclusief montage.
Hiervoor heeft een 1-fase Zappi zonder vaste kabel (socket versie). De 3-fase Zappi met vaste kabel kost € 1.049 inclusief BTW, exclusief montage.

Uw laadpaal laten installeren door een vakman van alfazon kan al vanaf € 450 (inclusief BTW). Dit tarief is geldig voor montage van een 1-fase Zappi aan de muur en inclusief bovengrondse bekabeling tot maximaal 8 meter. Het installeren van een 3-fase Zappi kan vanaf € 550 inclusief BTW. Deze tarieven zijn inclusief de benodigde (aardlek)automaat in de meterkast. Alfazon levert alleen componenten van Europese A-merken zoals ABB, Hager of Eaton. Graafwerkzaamheden of het herstel van bestrating zijn niet inbegrepen.

Bent u nog geen klant van alfazon? Stuurt u dan bij uw aanvraag een foto mee van uw groepenkast. Op basis daarvan kunnen wij beoordelen of uw meterkast voldoet aan de huidige normen of dat er nog extra aanpassingen nodig zijn om uw EV laadstation veilig aan te kunnen sluiten.

Bestel vandaag nog jouw Zappi laadpaal

Eenvoudig thuis of op kantoor je auto opladen!

Ik wil aan de slag
Ga naar de bovenkant