Een Zappi laadpaal thuis: zorgeloos uw auto opladen

Uw auto voordelig laden? Kies dan voor uw eigen laadpaal thuis of op kantoor. Alfazon is dealer van de Zappi laadpaal, een van de meest uitgebreide EV-laders op de Nederlandse markt. De Zappi laadpaal is geschikt voor alle elektrische voertuigen.

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

zappi laadpaal thuis

Een Zappi laadpaal thuis: zorgeloos uw elektrische auto opladen

Wilt u uw elektrische auto thuis op kunnen laden? Kies dan voor uw eigen laadpaal thuis. Alfazon is dealer en erkend installateur van de Zappi laadpaal. Deze laadpaal is een van de meest uitgebreide EV-laders (Electric Vehicle laders) op de Nederlandse markt. De Zappi laadpaal voor thuis is geschikt voor alle elektrische voertuigen.

Welk type Zappi laadpaal voor thuis is geschikt?

Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting en het type lader in uw auto, plaatsen wij een 1-fase of 3-fase laadstation. Met de 3-fase laadpaal laadt u uw auto op met maximaal 22kW. Dat betekent dat u gemiddeld weer afstanden van 110 km kunt rijden. De 1-fase Zappi laadpaal laadt tot maximaal 7,4kW.

Efficiënt uw auto opladen thuis

Alfazon regelt uw laadpaal standaard en zonder extra kosten in met load-balancing. Dat betekent dat de laadstroom naar uw auto altijd maximaal is en automatisch wordt aangepast op basis van de beschikbare hoeveelheid stroom in uw installatie. Schijnt de zon en produceren uw zonnepanelen veel stroom? Dan kan uw auto sneller laden. En als ’s avonds de wasmachine en droger aan staan en u aan het koken bent? Geen probleem, het laadstation past de stroom aan en uw auto laadt even wat langzamer.

Wat zijn de kosten van een Zappi laadpaal thuis?

De Zappi laadpaal voor thuis is al verkrijgbaar vanaf € 949 inclusief BTW, exclusief montage. Dit zijn de kosten van een 1-fase Zappi laadpaal, zonder vaste kabel. De 3-fase Zappi laadpaal met vaste kabel kost € 1.149 inclusief BTW, exclusief montage.

De Zappi is naar keuze verkrijgbaar met of zonder vaste kabel (van 6,5 meter). Ook heeft u keuze uit een witte of een zwarte afwerking. Optioneel zijn diverse accessoires beschikbaar, bijvoorbeeld om de Zappi te koppelen aan het internet.

Een Zappi laadpaal thuis laten installeren

1-fase laadpaal

Uw laadpaal laten installeren door een vakman van alfazon kan al vanaf € 600 (inclusief BTW). Dit is het tarief voor de montage van een 1-fase Zappi laadpaal aan de muur, inclusief bovengrondse bekabeling tot maximaal 8 meter.

3-fase laadpaal

Het installeren van een 3-fase Zappi kan vanaf € 750 inclusief BTW. Deze tarieven zijn inclusief de benodigde (aardlek)automaat in de meterkast.

Alfazon levert alleen componenten van Europese A-merken zoals ABB, Hager of Eaton. Graafwerkzaamheden of het herstel van bestrating zijn niet inbegrepen.

Bent u nog geen klant van alfazon? Stuurt u dan bij uw aanvraag een foto mee van uw groepenkast. Op basis daarvan kunnen wij beoordelen of uw meterkast voldoet aan de huidige normen of dat er nog extra aanpassingen nodig zijn om uw EV-laadstation veilig aan te kunnen sluiten.

Lees meer over de Zappi laadpaal.

Bestel vandaag nog jouw Zappi laadpaal

Eenvoudig thuis of op kantoor je auto opladen!

Ga naar de bovenkant