Zappi laadstations voor auto’s

Zorgeloos uw auto opladen

Uw auto voordelig laden? Kies dan voor uw eigen EV laadstation. Alfazon is dealer van de Zappi, een van de meest uitgebreide EV laders op de Nederlandse markt. De Zappi is geschikt voor alle elektrische voertuigen. Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting en het type lader in uw auto plaatsen wij een 1-fase of 3-fase laadstation. Met de 3-fase versie laadt u uw auto met maximaal 22kW. Na 1 uur laden kunt u dan gemiddeld weer 110km rijden. De 1-fase Zappi laadt tot maximaal 7,4kW.

Alfazon regelt uw laadpaal standaard en zonder extra kosten in met load-balancing. Dat betekent dat de laadstroom naar uw auto altijd maximaal is en automatisch wordt aangepast op basis van de beschikbare hoeveelheid stroom in uw installatie. Schijnt de zon en produceren uw zonnepanelen veel stroom? Dan kan uw auto sneller laden. En als ’s avonds de wasmachine en droger aan staan en u aan het koken bent? Geen probleem, het laadstation past de stroom aan en uw auto laadt even wat langzamer.

De Zappi is naar keuze verkrijgbaar met of zonder vaste kabel (van 6,5 meter). Ook heeft u keuze uit een witte of een zwarte afwerking.
Optioneel zijn diverse accessoires beschikbaar, bijvoorbeeld om de Zappi te koppelen aan het internet.

De Zappi is verkrijgbaar vanaf € 849 inclusief BTW, exclusief montage.
Hiervoor heeft een 1-fase Zappi zonder vaste kabel (socket versie). De 3-fase Zappi met vaste kabel kost € 1.049 inclusief BTW, exclusief montage.

Uw laadpaal laten installeren door een vakman van alfazon kan al vanaf € 450 (inclusief BTW). Dit tarief is geldig voor montage van een 1-fase Zappi aan de muur en inclusief bovengrondse bekabeling tot maximaal 8 meter. Het installeren van een 3-fase Zappi kan vanaf € 550 inclusief BTW. Deze tarieven zijn inclusief de benodigde (aardlek)automaat in de meterkast. Alfazon levert alleen componenten van Europese A-merken zoals ABB, Hager of Eaton. Graafwerkzaamheden of het herstel van bestrating zijn niet inbegrepen.

Bent u nog geen klant van alfazon? Stuurt u dan bij uw aanvraag een foto mee van uw groepenkast. Op basis daarvan kunnen wij beoordelen of uw meterkast voldoet aan de huidige normen of dat er nog extra aanpassingen nodig zijn om uw EV laadstation veilig aan te kunnen sluiten.

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

MEEDOEN

alfazon

alfazon is gespecialiseerd in het opwekken en leveren van duurzame en eerlijke energie. Bent u al 100% duurzaam en daarmee milieubewust bezig? Bekijk onze verschillende mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

Duurzame energie

Met de zonnepanelen van alfazon wekt u uw eigen duurzame energie op. Wij bieden 100% groene energie.

Lees verder

Rendement

Met onder andere onze zonnepanelencheck kunnen wij het rendement voor uw situatie bepalen.

LEES VERDER

25 jaar garantie

alfazon biedt 25 jaar vermogensgarantie en minimaal 12 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen.

Lees verder

Een beter milieu

Zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van ons mooie milieu en klimaat. Draag nu ook zelf uw steentje bij!

LEES VERDER

alfazon serviceplan

Geniet van de voordelen van het alfazon serviceplan. Haal het maximale uit uw zonnepanelen zonder zorgen.

Lees verder

Zonnepanelen huren

Wist u dat u ook zonnepanelen kunt huren? Op deze manier hoeft u niet direct een hele grote investering te doen.

LEES VERDER

Ik wil ook duurzaam zijn

Mogen wij u helpen verduurzamen? Vraag vrijblijvend onze zonnepanelencheck aan.

    Meer informatie

      Meer informatie