Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

De Solaredge omvormer is een kwalitatief sterk en veilig systeem. Solaredge onderscheidt zich onder andere met het gebruik van power-optimizers op elk afzonderlijk paneel. Deze optimizers geven informatie door van ieder afzonderlijk zonnepaneel, zodat u meer inzicht in de opbrengst krijgt.

Solaredge omvormer

De Solaradge omvormer wordt gezien als een veilig systeem. De belangrijkste reden hiervoor is dat de zonnepanelen kunnen worden uitgeschakeld door de optimizers. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij te hoge temperaturen of beschadigde kabels. Door deze functie is dit systeem ook voor hulpverleners veiliger om mee te werken. Daarnaast kan het systeem van Solaredge goed met schaduw omgaan. Wanneer een deel van de installatie in de schaduw komt te liggen, hebben niet alle zonnepanelen hier last van. Dat is natuurlijk een groot voordeel! Alfazon is Solaredge gecertificeerd installateur. Wij zijn op de hoogte van alle ins- en outs van dit systeem. Namens Solaredge mogen wij garanties verlenen en reparaties uitvoeren.

Solaredge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge oplossingen die onze levens vergemakkelijken en verduurzamen, en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren. Wilt u veilig bruikbare stroom opwekken? Wij adviseren u graag over de Solaredge omvormer.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!