Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

goodwe omvormer

De GoodWe omvormer wint snel terrein in Nederland en Europa. En dat is niet voor niets! Deze omvormer heeft namelijk een AA-label.

Wat doet een GoodWe omvormer?

Een GoodWe omvormer zorgt ervoor dat de door de zonnepanelen opgewekte stroom wordt omgezet in bruikbare wisselstroom. Deze wisselstroom wordt gebruikt voor huishoudelijke apparaten en verlichting. Bovendien kan dit type stroom met de energieleverancier worden uitgewisseld. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer uw zonnepanelen meer opbrengen dan u op dat moment verbruikt. De omvormer is dus een onmisbaar onderdeel voor een goede werking van uw zonnepanelen. Het vermogen van de omvormer wordt afgestemd op het totaalvermogen (Wp) van uw zonnepanelen.

GoodWe

GoodWe is een Chinees beursgenoteerd bedrijf. De organisatie is onderdeel van het bekende JXT Group. De JXT Group produceert o.a. elektronische componenten voor Apple en Samsung.

AA-label GoodWe omvormer

GoodWe heeft een sterke focus op innovatie, wat resulteert in goede beoordelingen. Het onafhankelijke Duitse onderzoekslaboratorium Photon bekroonde verschillende GoodWe producten, waaronder de omvormer, dan ook met een AA-label.

GoodWe heeft inmiddels diverse servicepunten in Nederland en Europa opgezet. Daarnaast hebben ze een reparatie-afdeling in Europa, waardoor garanties en reparaties snel en goed uitgevoerd kunnen worden.

Alfazon is Goodwe plus+ installateur. Dit houdt in dat u profiteert van een speciale garantieverlenging tot 10 jaar voor alle omvormers tot 20 kW. Daarnaast kunnen we alle garantie en reparatie werkzaamheden namens GoodWe verzorgen.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!