U bent hier:Home/Onze diensten/Omvormers/GoodWe omvormer

GoodWe omvormer

GoodWe is een chinees bedrijf met de nadruk op innovatie. Het bedrijf is beursgenoteerd en onderdeel van de JXT Group, een bedrijf dat o.a. elektronische componenten voor Apple en Samsung produceert.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

De GoodWe omvormer is een string omvormer

Goodwe is een chinees bedrijf met de nadruk op innovatie. Het bedrijf is beursgenoteerd en onderdeel van de JXT Group, een bedrijf dat o.a. elektronische componenten voor Apple en Samsung produceert. Het onafhankelijke Duitse onderzoekslaboratorium Photon bekroond verschillende Goodwe producten met een AA-label en deze omvormer wint snel terrein in Nederland en in Europa.

Het bedrijf heeft inmiddels diverse servicepunten opgezet in Nederland en Europa. Daarnaast hebben ze een reparatie afdeling in Europa, waardoor garanties en reparaties snel en goed uitgevoerd kunnen worden.

Alfazon is Goodwe plus+ installateur, dat houdt in dat u profiteert van een speciale garantieverlenging tot 10 jaar voor alle omvormers tot 20 kW. Daarnaast kunnen we alle garantie en reparatie werkzaamheden namens Goodwe verzorgen.

Begin vandaag met verduurzamen

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ik wil aan de slag
Ga naar de bovenkant