De meterkast

Een veilige meterkast

Veiligheid voor alles. Dat is een belangrijk motto voor alfazon. Dat betekent dat wij altijd werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen, ook als het om uw elektrische installatie gaat. Als uw groepenkast voor 2006 is geplaatst dan voldoet deze waarschijnlijk niet meer aan de huidige veiligheidsnormen uit het bouwbesluit en de daarin opgenomen normen, zoals NEN-1010. Zolang u niets aan uw installatie wijzigt mag dat, maar wanneer u zonnepanelen of een EV laadstation gaat plaatsen dan is het van groot belang dat uw installatie weer up-to-date wordt gemaakt. Niet alleen omdat het moet, maar ook voor uw eigen veiligheid.

Alfazon zal daarom altijd de noodzakelijke en wettelijk vereiste aanpassingen uitvoeren. In een oudere installatie is vermoedelijk geen hoofdschakelaar aanwezig en zijn soms ook aardlekschakelaars toegepast met een uitschakelstroom groter dan 30mA, iets dat nu in de meeste gevallen niet meer is toegestaan. Aardlekschakelaars van voor 1996 zijn meestal niet meer toegestaan omdat deze niet goed beveiligen bij het gebruik van moderne apparatuur, zoals voedingen van telefoons, laptops en computers of bij het gebruik van dimmers of LED verlichting.

Alfazon komt altijd vrijblijvend bij u langs om de situatie in uw woning of bedrijfspand te bekijken. Wij denken met u mee en geven u een advies op maat. Soms betekent dit dat we alleen een hoofdschakelaar moeten bijplaatsen, maar bij sterk verouderde installaties is het meestal het beste om de gehele groepenkast te vernieuwen. Natuurlijk verrassen we u daar niet mee. De eventuele meerkosten voor aanpassingen aan uw elektrische installatie vind u gewoon terug op onze offerte.

Wij gebruiken in uw meterkast uitsluitend componenten van Europese A-merken zoals ABB, Hager of Eaton. Zo bent u verzekerd van een 100% veilige installatie. U heeft al een geheel nieuwe groepenkast van ABB vanaf € 499,- inclusief montage, exclusief BTW.

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

MEEDOEN

alfazon

alfazon is gespecialiseerd in het opwekken en leveren van duurzame en eerlijke energie. Bent u al 100% duurzaam en daarmee milieubewust bezig? Bekijk onze verschillende mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

Duurzame energie

Met de zonnepanelen van alfazon wekt u uw eigen duurzame energie op. Wij bieden 100% groene energie.

Lees verder

Rendement

Met onder andere onze zonnepanelencheck kunnen wij het rendement voor uw situatie bepalen.

LEES VERDER

25 jaar garantie

alfazon biedt 25 jaar vermogensgarantie en minimaal 12 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen.

Lees verder

Een beter milieu

Zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van ons mooie milieu en klimaat. Draag nu ook zelf uw steentje bij!

LEES VERDER

alfazon serviceplan

Geniet van de voordelen van het alfazon serviceplan. Haal het maximale uit uw zonnepanelen zonder zorgen.

Lees verder

Zonnepanelen huren

Wist u dat u ook zonnepanelen kunt huren? Op deze manier hoeft u niet direct een hele grote investering te doen.

LEES VERDER

Ik wil ook duurzaam zijn

Mogen wij u helpen verduurzamen? Vraag vrijblijvend onze zonnepanelencheck aan.

    Meer informatie

      Meer informatie