Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

zonnepanelen den bosch zaltbommel veldhoven veghel zaltbommel

Wie zijn wij

alfazon is een bedrijf met een passie voor het milieu en willen graag samen met u de energietransitie versnellen. Bij alfazon zijn zonnepanelen voor iedereen beschikbaar zowel in koop- als in huurvorm. Wij werken met een hecht team van gekwalificeerde medewerkers om u zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn. Overleg en service staan hierbij centraal.

Waarom zonnepanelen?

De zon is een eeuwige energiebron zonder luchtvervuiling. Energie opwekken door middel van zonnepanelen is dus een duurzame keuze en bovendien bespaart u hiermee op uw maandelijkse energiekosten. Doe ook mee aan de energietransitie en geniet de komende 25 jaar van uw eigen groene stroom.

Onze dienstverlening

We vinden het belangrijk dat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Bij ons staat dan ook service en overleg centraal. Met ons overzichtelijke 5 stappenplan weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

We komen graag met u in contact om vrijblijvend kennis te maken. Er is veel mogelijk en we kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom vaak prettig.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Met behulp van onze up-to-date software kunnen wij, op basis van uw behoeften, al een gerichte prijsindicatie geven. Nadat wij een eerste prijsindicatie hebben afgegeven kunnen we verder in gesprek gaan over uw specifieke wensen en de daarbij horende mogelijkheden.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Indien u akkoord gaat met de door ons opgestelde offerte gaan we voor u aan de slag. We plannen in overleg met u een datum in voor de installatie van uw zonnesysteem.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Na oplevering van uw volledige systeem inspecteren wij de gehele installatie. Vervolgens stellen wij het systeem in werking en evalueren wij met u het proces van kennismaking tot en met de installatie.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Gedurende de garantietermijnen kunt u uiteraard op alfazon terugvallen voor service en eventuele reparatie. Daarnaast kunnen wij u ons uitgebreide serviceplan aanbieden.

Wanneer u besluit een serviceplan bij alfazon af te sluiten wordt uw systeem continu gecontroleerd en kunnen wij pro-actief anticiperen op eventuele storingen. U krijgt een garantie over de misgelopen opbrengsten vanaf de 1e dag van storing. Elk jaar wordt uw installatie sowieso gereinigd en doen we ook een inspectie. Wij rekenen geen voorrijkosten bij storingen, welke oorzaak dan ook. Zie voor voordelen en voorwaarden alfazon serviceplan.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Het alfazon team

Maak kennis met het professionele team van alfazon.
Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Cor van Dartel
Cor van Dartel
“Ik ben begonnen met alfazon omdat ik geloof dat goedkope (bijna gratis) duurzame energie een goede oplossing is voor het klimaat en de mensheid. Daarom sta ik ook 100% achter ons motto samen groen samen doen.”
Alex Meesters
Alex Meesters
“Ik vind het prachtig om de energie-transitie van dichtbij mee te maken, met de oprichting van alfazon hoop ik mijn visie verder uit te kunnen dragen. Duurzame goedkope energie voor iedereen.”

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!