Wie zijn wij

alfazon is een bedrijf met een passie voor het milieu en willen graag samen met u de energietransitie versnellen. Bij alfazon zijn zonnepanelen voor iedereen beschikbaar zowel in koop- als in huurvorm. Wij werken met een hecht team van gekwalificeerde medewerkers om u zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn. Overleg en service staan hierbij centraal.

Waarom zonnepanelen?

De zon is een eeuwige energiebron zonder luchtvervuiling. Energie opwekken door middel van zonnepanelen is dus een duurzame keuze en bovendien bespaart u hiermee op uw maandelijkse energiekosten. Doe ook mee aan de energietransitie en geniet de komende 25 jaar van uw eigen groene stroom.

0800 alfazon
0800 2532 966

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

MEEDOEN

Onze dienstverlening

We vinden het belangrijk dat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Bij ons staat dan ook service en overleg centraal. Met ons overzichtelijke 5 stappenplan weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

We komen graag met u in contact om vrijblijvend kennis te maken. Er is veel mogelijk en we kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom vaak prettig.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Contact opnemen

Met behulp van onze up-to-date software kunnen wij, op basis van uw behoeften, al een gerichte prijsindicatie geven. Nadat wij een eerste prijsindicatie hebben afgegeven kunnen we verder in gesprek gaan over uw specifieke wensen en de daarbij horende mogelijkheden.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Contact opnemen

Indien u akkoord gaat met de door ons opgestelde offerte gaan we voor u aan de slag. We plannen in overleg met u een datum in voor de installatie van uw zonnesysteem.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Contact opnemen

Na oplevering van uw volledige systeem inspecteren wij de gehele installatie. Vervolgens stellen wij het systeem in werking en evalueren wij met u het proces van kennismaking tot en met de installatie.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Contact opnemen

Gedurende de garantietermijnen kunt u uiteraard op alfazon terugvallen voor service en eventuele reparatie. Daarnaast kunnen wij u ons uitgebreide serviceplan aanbieden.

Wanneer u besluit een serviceplan bij alfazon af te sluiten wordt uw systeem continu gecontroleerd en kunnen wij pro-actief anticiperen op eventuele storingen. U krijgt een garantie over de misgelopen opbrengsten vanaf de 1e dag van storing. Elk jaar wordt uw installatie sowieso gereinigd en doen we ook een inspectie. Wij rekenen geen voorrijkosten bij storingen, welke oorzaak dan ook. Zie voor voordelen en voorwaarden alfazon serviceplan.

Stap met alfazon betaalbaar, snel en eenvoudig over op duurzame energie.

Contact opnemen

Het alfazon team

Maak kennis met het professionele team van alfazon.
Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Neem contact op
Cor van Dartel
Cor van Dartel
“Ik ben begonnen met alfazon omdat ik geloof dat goedkope (bijna gratis) duurzame energie een goede oplossing is voor het klimaat en de mensheid. Daarom sta ik ook 100% achter ons motto samen groen samen doen.”
Alex Meesters
Alex Meesters
“Ik vind het prachtig om de energie-transitie van dichtbij mee te maken, met de oprichting van alfazon hoop ik mijn visie verder uit te kunnen dragen. Duurzame goedkope energie voor iedereen.”
Roel Bouwman
Roel Bouwman
“Ik wil door middel van het combineren van diverse technieken ervoor zorgen dat de energievraag efficiënter wordt ingevuld en daardoor dus minder beslag legt op de natuur.”

alfazon

alfazon is gespecialiseerd in het opwekken en leveren van duurzame en eerlijke energie. Bent u al 100% duurzaam en daarmee milieubewust bezig? Bekijk onze verschillende mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

Duurzame energie

Met de zonnepanelen van alfazon wekt u uw eigen duurzame energie op. Wij bieden 100% groene energie.

Lees verder

Rendement

Met onder andere onze zonnepanelencheck kunnen wij het rendement voor uw situatie bepalen.

LEES VERDER

25 jaar garantie

alfazon biedt 25 jaar vermogensgarantie en minimaal 12 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen.

Lees verder

Een beter milieu

Zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van ons mooie milieu en klimaat. Draag nu ook zelf uw steentje bij!

LEES VERDER

alfazon serviceplan

Geniet van de voordelen van het alfazon serviceplan. Haal het maximale uit uw zonnepanelen zonder zorgen.

Lees verder

Zonnepanelen huren

Wist u dat u ook zonnepanelen kunt huren? Op deze manier hoeft u niet direct een hele grote investering te doen.

LEES VERDER

Ik wil ook duurzaam zijn

Mogen wij u helpen verduurzamen? Vraag vrijblijvend onze zonnepanelencheck aan.

    Meer informatie

      Meer informatie