Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

alfazon Serviceplan

Uw zonnesysteem heeft u laten installeren met de bedoeling om uw maandlasten te drukken en natuurlijk om uw eigen groene stroom op te wekken. Voor de toekomst is het van belang dat uw zonnepanelen optimaal en veilig blijven renderen en daar hoort ook onderhoud en inspectie bij. Door reiniging en preventief onderhoud uit te voeren kunnen we rendementsverlies voorkomen. Ook kan door een jaarlijkse infraroodcontrole van uw panelen en kabelsysteem de levensduur van uw systeem verlengd worden. Wij hebben daarom het alfazon-garantieplan opgezet. Dit serviceplan is een volgende stap in het optimaliseren van uw zonnesysteem.

Wat houdt het alfazon serviceplan in:

1. Inspectie

De periodieke inspectie wordt één keer per jaar bij u ter plaatse uitgevoerd. Onder de inspectie vallen de volgende onderdelen:

  • Visuele controle op uw zonnepanelen en omvormer, waarbij we met een infraroodcamera ook eventuele hotspots of slecht functionerende connectoren kunnen opsporen.
  • We meten de strings op spanning en weerstand om eventuele kabelbreuken of vermogensverliezen vroegtijdig te kunnen opsporen.
  • Tevens controleren we de configuratie-instellingen in uw omvormer en voeren eventuele software-updates uit.
  • U krijgt van ons, na afloop een inspectierapport.
  • Geen voorrijkosten, en geen arbeidsloon.
Serviceplan

2. Reiniging

Wanneer zonnecellen door vuil en vogelpoep minder licht opvangen, presteren de zonnepanelen minder goed. Daardoor gaat de opbrengst omlaag. Het schoonmaken van je zonne panelen is dan de oplossing om je rendement te verhogen. Als u het alfazon serviceplan afneemt, dan zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen jaarlijks gereinigd worden met osmose-water, waardoor er geen kalk-afzettingen op uw panelen achterblijft.

Conclusie

Het alfazon serviceplan is een hele goede, uitgebreide aanvulling op ons standaard garantieplan. U kunt gebruik maken van ons alfazon serviceplan tegen een vergoeding die we hierbij in staffelvorm aangeven.

  • Tussen 1-15 panelen € 9,95 per maand incl. BTW. (*)
  • Tussen 16-30 panelen € 14,95 per maand incl. BTW. (*)
  • Voor meer dan 30 panelen € 19,95 per maand incl. BTW. (*)

*) De prijzen gelden alleen voor consumentendaken. Voor bedrijfspanden geldt een prijs op aanvraag.

Let op!

  • Eventuele werkzaamheden die niet bij het serviceplan behoren, zullen als extra kosten op uurbasis à € 50,00 doorberekend worden.
  • Het verwijderen van vogelnestjes e.d. zijn niet in de prijs inbegrepen en zullen als extra kosten op uurbasis doorberekend worden. Wij verkopen ook vogelwering dus als u dit in de toekomst wil voorkomen dan kunt u bij ons een offerte aanvragen om vogelwering te laten plaatsen.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!