In verband met grote drukte kan het langer duren voordat u een reactie krijgt van ons op uw (aan)vraag.
We hopen op uw begrip.
U bent hier:Home/Garantie en Service/Serviceplan

Serviceplan

Weten waar u aan toe bent met het serviceplan van alfazon. Wat u allemaal van alfazon mag en kunt verwachten.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

alfazon Serviceplan

Uw zonnesysteem heeft u laten installeren met de bedoeling om uw maandlasten te drukken en natuurlijk om uw eigen groene stroom op te wekken. Voor de toekomst is het van belang dat uw zonnepanelen optimaal en veilig blijven renderen en daar hoort ook onderhoud en inspectie bij.

Door reiniging en preventief onderhoud uit te voeren kunnen we rendementsverlies voorkomen. Ook kan door een jaarlijkse infraroodcontrole van uw panelen en kabelsysteem de levensduur van uw systeem verlengd worden.

Met dit in ons achterhoofd is het idee geboren van het alfazon serviceplan. Dit plan is een uitbreiding op het alfazon garantieplan dat u bij ons al standaard krijgt. Dit serviceplan is een volgende stap in het optimaliseren van uw zonnesysteem.

Het serviceplan zorgt ervoor dat uw zonnepanelen jaarlijkse gereinigd worden met osmose-water, waardoor er geen kalk-afzettingen op uw panelen achterblijft.

Verder voeren we dan jaarlijks een uitvoerige visuele controle uit op uw zonnepanelen en omvormer, waarbij we met een infraroodcamera ook eventuele hotspots of slecht functionerende connectoren kunnen opsporen.

We meten de strings op spanning en weerstand om eventuele kabelbreuken of vermogensverliezen vroegtijdig te kunnen opsporen, ook controleren we de configuratie-instellingen in uw omvormer en voeren eventuele software-updates uit.

U krijgt een uitgebreid rapport van de controle en een uitgebreid verslag van uw opbrengst.

Tot slot krijgt u bij storingen binnen de garantie termijn bij het garantieplan vanaf werkdag 16 de gemiste opbrengst vergoed, met het serviceplan krijgt u al vanaf dag 1 al de gemiste opbrengsten vergoed door ons. Hierdoor loopt u dus gegarandeerd geen inkomsten mis.

Concluderend is dit een hele goede en uitgebreide aanvulling op ons standaard al uitgebreide garantieplan. U kunt gebruik maken van ons alfazon serviceplan tegen een vergoeding van € 7,95 per paneel per jaar inclusief 21 % BTW prijs tot 16 panelen, grotere installaties op aanvraag.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ik wil aan de slag
Ga naar de bovenkant