Onze partner: All-Round Dakwerken

Onze partner: All-Round Dakwerken

All-round Dakwerken BV All-Round Dakwerken is een dakwerkbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in dak- en schoorsteenwerken. Onze specialisten rijden door heel Nederland om u zo snel mogelijk te kunnen helpen bij reparatie, vervanging, vernieuwing of nieuwbouw.

Wij zijn er om u te ontzorgen! Wanneer u samenwerkt met All-Round Dakwerken bent u verzekerd van een 24 uur spoedservice, zo zijn we altijd snel op locatie wanneer u bijvoorbeeld last heeft van lekkage. Na het verhelpen van de waterlekkage handelen we dit financieel af met uw lekkage verzekering. U kunt bij ons altijd uitgaan van de hoogste service en beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Samen kijken we naar de meest voordelige oplossing. Ons werk staat voor kwaliteit in de kleinste details waar we u tevreden mee willen maken. Wij leveren kwaliteit door enkel te werken met gediplomeerde vakmannen en -vrouwen en bieden u minimaal 5 jaar garantie op al onze dakwerken.

All-Round Dakwerken is in te zetten voor uiteenlopende werkzaamheden. Zo leggen wij nieuwe daken met bitumen dakbedekking, dakpannen of dakleer. Maar we zijn ook in te zetten voor het onderhouden en repareren van uw dak, dakgoot en loodwerk. Moet uw dak geïsoleerd worden? Wij kijken naar de beste methode om uw huis te isoleren.

Als gecertificeerd schoorsteenbouwer kunnen we uw schoorsteen razendsnel repareren, renoveren of vegen. Daarnaast kunnen we ook rookkanalen in de schoorsteen aanleggen. Is uw dak of schoorsteen toe aan reparatie? All-Round Dakwerken verzorgt vrijblijvende dakinspecties. We komen bij u langs en geven aan de hand van wat we zien een advies op maat.

Wenst u graag meer informatie over onze dakwerkzaamheden? Op onze website lichten we onze diensten uitgebreid uit. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld wat de kosten zijn voor een nieuw dak, isolatie prijzen of over iets anders betreft onze diensten neem dan telefonisch contact met ons op.

Begin vandaag met verduurzamen
Neem contact met ons op!

Haal het maximale uit uw dak met zonnepanelen van alfazon!

Ga naar de bovenkant