U bent hier:Home/Aanbiedingen/Doe het zelf pakket

Doe het zelf pakket

In de winter staat de zon laag en als hij dan schijnt komt er vaak schaduw op uw zonnesysteem. SolarEdge met power optimizers elimineren stroomverliezen voor een maximale energieproductie.

Ik wil aan de slag

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Telefonisch bereikbaar

0800 alfazon
0800 2532 966

Doe het zelf pakket

U kunt bij alfazon ook zelf uw zonnepanelen installeren. Wij leveren een compleet pakket, het enige wat u nog moet doen is het systeem op uw dak plaatsen en laten aansluiten op uw groepenverdeler door een elektricien. We bieden hierbij verschillende pakketten aan. Kies het pakket dat geschikt is voor uw huis en schaf simpel en eenvoudig uw eigen doe het zelf pakket aan. Wij weten ook dat geen dak/huis hetzelfde is, staat uw gewenste systeem of opstelling hier niet bij, informeer dan bij ons voor uw specifieke situatie. Allicht dat we u hiervoor ook een leuke aanbieding kunnen doen.

Inhoud van de set

Onze set bestaat uit de volgende componenten.

In deze set hebben wij gekozen voor Jinko zonnepanelen, deze hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, mooie zwarte kleur, zwarte omlijsting en een zwarte achterplaat wat het geheel een strakke uitstraling geeft op uw dak. Ook levert de jinko cheetah HC een hoog rendement per paneel. Met een dak op het zuiden zonder schaduw kan dit systeem u 3610 kilowattuur per jaar opleveren.

* opbrengstgarantie (90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar)

* Afmetingen: 1684x1002x35mm

* Gewicht: 19 kilo

De GoodWe GW3600D-NS omvormer is een 1 fase omvormer met aansluitingen voor 2 strings met MC4 connectoren. De omvormer heeft een ingebouwde DC-schakelaar en beschikt over een ingebouwde WIFI aansluiting voor draadloze monitoring. De omvormer wordt ontwikkeld in Duitsland en in de recente Photon test kreeg deze het predicaat “zeer goed”. Vervolgens heeft u met een handige app inzicht in de opbrengsten van uw zonnesysteem.

Complete set montage materialen click fit evo van Esdec (van Nederlandse bodem) voor schuin dak of flat fix fusion van Esdec voor plat dak.

Bij aanschaf van het pakket leveren wij een 30 meter lange solarkabel.

De meegeleverde connectoren zijn van het merk Stäubli, een van de meest voorkomende stekkers in de solarbranche. Stäubli Electrical Connectors staat garant voor betrouwbare, duurzame, veilige en hoogwaardige producten voor dakinstallaties.

De meegeleverde connectoren zijn van het merk Stäubli, een van de meest voorkomende stekkers in de solarbranche. Stäubli Electrical Connectors staat garant voor betrouwbare, duurzame, veilige en hoogwaardige producten voor dakinstallaties.

De werkschakelaar wordt tussen de meterkast en de omvormer geïnstalleerd om de omvormer veilig te kunnen afschakelen van het net. Volgens de nieuwe NEN1010 is het verplicht voor installateurs om een werkschakelaar te plaatsen in de buurt van de omvormer, zodat men veilig kan werken aan de omvormer indien noodzakelijk.

De kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde aansluitingen voor in de meterkast leveren wij niet mee. Wij adviseren hiervoor een gekwalificeerde vakman in te schakelen, indien u zelf niet over de benodigde kennis beschikt.

Inclusief montagehandleiding Esdec, legplan en ballastberekening.

* Gratis bezorging in ons werkgebied. (straal van 35km rondom ‘s-Hertogenbosch)

Bestel uw doe-het-zelf pakket

Selecteer het pakket dat voor u geschikt is.

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem bij het versturen van jouw bericht. Probeer het alsjeblieft nog een keer.
Ga naar de bovenkant